Bilanţul de vaccinări în ultimele 24 de ore: Peste 100.000 de persoane au fost vaccinate. Premierul Florin Cîţu: „Am promis, am făcut! România, hai că se poate”

Ziarul Financiar 06.05.2021

Premierul Florin Cîţu anunţă că peste 100.000 de români au fost vaccinaţi anti-COVID-19 în ultimele 24 de ore: „Am promis, am făcut! România, hai că se poate”.

„100.454 persoane vaccinate, în ultimele 24 de ore. Am promis, am făcut! România, hai că se poate”, scrie pe Facebook Florin Cîţu.

România va depăşi joi o sută de mii de persoane vaccinate într-o şi va menţine ritmul, iar dacă e necesar, îl va creşte, a spus, joi, şi preşedintele Klaus Iohannis: „Am intrat realmente într-o fază nouă cu vaccinarea”.

„Noi, în România – extraordinar de bine cu această campanie de vaccinare. În altă parte, lucrurile sunt încă în organizare şi nu cred că sunt multe locuri unde cetăţenii se pot duce, pur şi simplu, la vaccinare. Urmează noi şi noi acţiuni, sunt planificate centre cu prezenţă non-stop, 24 de ore, sunt planificate maratoane de vaccinare. Toate centrele vor fi deschise. Am aflat de la domnul colonel dr. Gheorghiţă că astăzi vom depăşi suta de mii de persoane vaccinate într-o zi şi vom ţine ritmul şi, dacă este nevoie, îl vom creşte, în aşa fel încât, în cel mai scurt timp, un număr mare de cetăţeni români şi cei rezidenţi aici să poată fi vaccinaţi”, a spus şeful statului.