ZF Live. Alina Iancu, fondator Revino Cheese and Wine: Oamenii sunt mai precauţi, iar bugetele au scăzut cu 40-50% faţă de o perioadă normală

Autor: Alexandra Matei 07.05.2021

„Businessul depinde de două mari sărbători, Paştele şi Crăciunul şi, în rest, de evenimentele corporate”.

Alina Iancu, fondatoarea Revino Cheese and Wine, un business care oferă pachete gastronomice ce conţin brân­ze­turi, specialităţi din carne şi vinuri, susţine că cel mai mare profit al afacerii sale este adus de două dintre cele mai im­por­tante sărbători, Crăciunul şi Paştele şi de zona corporate.

Cei mai mulţi dintre clienţi preferă, spune ea, să ofere în dar pachetele cu produse 100% româneşti. De Crăciun, s-au vândut 1.000 de astfel de pachete, însă de Paşte, vânzările s-au înjumătăţit, precizează aceasta, întrucât oamenii au devenit mai cumpătaţi pe fondul pandemiei.