Distribuitorul de jucării Edu Class a ajuns la 17 mil. lei afaceri în 2020, valoare dublă faţă de 2019

Autor: Georgiana Mihalache 11.05.2021

♦ Anca Leibovici, director de vânzări Edu Class: „Pentru 2021 ne dorim să creştem portofoliul de furnizori prin achiziţionarea de branduri noi şi asta înseamnă investiţie în stocuri“.

Distribuitorul de jucării Edu Class, o afacere antreprenorială pornită în urmă cu mai bine de 10 ani, şi-a dublat cifra de afaceri în 2020 faţă de anul anterior, ajungând la 17 mil. lei. Motoarele creşterii au fost vânzările online, mai ales în contextul pandemiei de COVID-19, care a ţinut copiii în casă, cursurile desfăşurându-se online.

„Anul 2020 a fost unul al schimbărilor şi un an în care lucrurile s-au întâmplat total diferit faţă de ceea ce ne pro­pusesem. Planurile făcute la începutul anului au fost da­te complet peste cap în martie, dar din fericire am pu­tut să ne adaptăm şi până la urmă a fost un an bun. Am avut norocul să fim într-unul dintre do­me­niile cele mai pu­ţin impactate de pan­de­mie şi anume co­mer­ţul online şi mai ales distribuţia de jucării educative“, a spus Anca Leibovici, di­rec­torul de vânzări al Edu­Class.