Afacerile firmei care dezvoltă proiectul Rotar Park Residence din Militari au scăzut anul trecut la o treime din 2019 şi au ajuns la 41 mil. lei. Profitul a coborât şi el la doar 4,3 mil. lei, faţă de peste 45 mil. lei în 2019

Autor: Alina-Elena Vasiliu 12.05.2021

Rotar Residence, firma prin care este dezvoltat proiectul de locuinţe Rotar Park Residence din Militari, Bucureşti, a coborât la afaceri de 41 de milioane de lei în 2020, de peste trei ori mai puţin faţă de anul anterior, arată datele publicate pe platforma de analiză a firmelor Confidas.ro. Profitul a coborât şi el la doar 4,3 mil. lei, faţă de peste 45 mil. lei în 2019.

Compania Rotar Residence este deţi­nu­tă, potrivit da­te­lor Confidas, de Ilmiddin Eskiocak, Sabahattin Eskiocak şi Alaettin Eskiocak, în proporţii aproximativ egale.

Dezvoltatorii care au investit în proiectul Rotar Park Residence din Mili­tari au dezvoltat şi al doi­lea proiect re­zi­den­ţial în aceeaşi zonă. Rotar Park Resi­dence 2 este un bloc cu 227 apartamente, a cărui finalizare a avut loc la începutul aces­tui an, potrivit informaţiilor dis­ponibile pe site-ul pro­iec­tului. Doar 14 apartamente apar pe site ca fiind încă disponibile.