Hotelul Radisson Blu de pe Calea Victoriei din Bucureşti se extinde cu peste 200 de camere

Autor: Alina-Elena Vasiliu 12.05.2021

Grupul care deţine hotelul Radisson Blu din Bucureşti demarează o investiţie de 24 de milioane de euro pentru creşterea numărului de camere la peste 600, dar şi pentru reamenajarea lobby-ului şi a grădinii interioare. Vor fi astfel construite peste 200 de camere noi.

„Noul concept, care schimbă barul din lobby, grădina şi zona piscinei, a fost creat în jurul următoarelor direcţii: creşterea locurilor disponibile din interior şi exterior şi reamenajarea într-un stil modern a barurilor aflate în interior şi exterior“, spun reprezentanţii Radisson.

Cele 200 de camere noi, care vor duce la extinderea hotelului, sunt amplasate în clădiri complet renovate şi dotate cu echipamente noi. Radisson Blu va ajunge astfel la 623 de camere şi apartamente şi va deveni unul dintre cele mai mari hoteluri de cinci stele din Europa Centrală şi de Est.

Hotelul a fost cumpărat, la finalul anului 2017, de fondurile de investiţii Revetas Capital şi Cerberus, care au plătit aproximativ 170 de milioane de euro. Anterior, Radisson Blu era deţinut de Elbit Imaging.