În această seară de la 19.00, ediţie specială ZF IT Generation cu Ondrej Bartos, partener Credo Ventures, unul dintre primii investitori în UiPath. “Dan Lupu mi-a scris în decembrie 2014: Am un cadou de Crăciun pentru tine, te voi prezenta acestui start-up foarte cool din Bucureşti. Era vorba de UiPath”

Autor: Adrian Seceleanu 12.05.2021

Ondrej Bartos, partener Credo Ventures, unul dintre primii investitori în UiPath, discută în această seară, de la 19.00, în cadrul unei ediţii speciale a emisiunii ZF IT Generation despre momentul în care a avut primele discuţii cu UiPath – cel mai valoros produs al industriei hi-tech din România - şi despre ce crede despre evoluţia spectaculoasă a start-up-ului.

Iată una dintre declaraţiile din cadrul emisiunii, în care Bartos povesteşte cum a aflat de UiPath: “Am aflat de UiPath în decembrie 2014, când am primit un e-mail de la unul dintre prietenii mei din România, Dan Lupu, de la EarlyBird, un alt fond de investiţii. Mesajul suna practic astfel:
Am un cadou de Crăciun pentru tine, te voi prezenta acestui start-up foarte cool de aici din Bucureşti. Era vorba de UiPath şi s-a dovedit a fi cu adevărat un cadou extraordinar de Crăciun!”