Muler Onofrei, CBRE: Noile dezvoltări de infrastructură atrag investiţii în industrial. Vedem un interes mare pentru Bacău şi Târgu-Mureş. Acum se discută despre Bucureşti-Alexandria

Autor: Bogdan Alecu 13.05.2021

Investiţiile în infrastructură atrag atenţia dezvol­ta­to­rilor de industrial care caută noi locaţii pentru a investi, este de părere Muler Onofrei, business development director, CBRE România.

„Vedem noi discuţii – Constanţa se dezvoltă şi sunt dez­vol­tatori care invetesc acolo. Vedem un interes mare pentru Bacău, ceva ce nu era pe harta dezvoltatorilor până acum. Târgu-Mureş este o altă locaţie interesantă, Craiova la fel. Acest lucru are legătură şi cu noile planuri de infrastructură anun­ţate şi realizate. Acesta este momentul României, când li­vrăm ceea ce promitem la adevăratul nostru potenţial, dacă ne uităm la drumurile expres executate, nu doar discutate. Vedem cum se lucrează la Craiova-Piteşti, vedem că acum s-a anunţat Bucureşti-Alexandria, A0 este un game changer pentru Bucureşti. Va schimba piaţa aşa cum s-a întâmplat la Var­şovia“, a declarat Muler Onofrei în cadrul eveni­mentului CBRE & DENTONS - Logistics: Structuring the Partnership Between Developers & Tenants.