Ford a deschis un centru de vaccinare împotriva Covid-19 pentru Craiova

Autor: Bogdan Alecu 13.05.2021

Ford România a deschis un centru public de vaccinare anti Covid-19 pentru comunitatea din Craiova.

Acest centru a fost autorizat de către Direcţia de Sănătate Publică Dolj, cu avizul Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea, cu sprijinul Ministerului Sănătăţii şi Prefecturii Dolj.

“De la izbucnirea pandemiei, am depus toate eforturile pentru a menţine pe toată lumea protejată şi în siguranţă. Acum suntem în cel mai important punct al acestei provocări, vaccinarea. Sănătatea şi siguranţa angajaţilor nostri, precum şi a întregii comunităţi reprezintă o prioritate, iar acum suntem bucuroşi să ne alăturăm eforturilor autorităţilor locale şi să susţinem accesul la vaccinare pentru întreaga populaţie din Craiova”, a declarat Josephine Payne, Preşedintele Ford România.

În cadrul Ford Craiova lucrează peste 6.000 de angajaţi.

Centrul este situat în incinta fabricii Ford Craiova, lângă poarta 3 şi este deschis de luni până duminică, de la 8:00 la 20:00. Centrul va sta la dispoziţia persoanelor interesate pentru o perioadă de aproximativ 6 luni.

Vaccinul utilizat în centrul de vaccinare Ford este Cominarty, produs de compania farmaceutică Pfizer-Biontech, iar vaccinarea se poate face cu programare pe platforma naţională sau la faţa locului. Orice persoană vaccinată deja cu prima doză Pfizer într-un alt centru, poate primi a doua doză Pfizer în centrul de vaccinare Ford şi poate obţine certificatul de vaccinare.