Compania americană Coherent Solutions deschide un centru de cercetare şi dezvoltare în România şi vrea să angajeze peste 150 de programatori în următorii 2 ani

Autor: Roxana Rosu 17.05.2021

Compania americană Coherent Solutions, specializată în dezvoltarea de produse software şi servicii de consultanţă, cu afaceri de peste 76 milioane de dolari, intră pe piaţa din România şi deschide primul birou în Bucureşti, având în plan recrutarea a peste 30 de specialişti IT în acest an.

“Sectorul IT rămâne în România, chiar şi în contextul pandemiei, unul extrem de competitiv şi atrăgător pentru companiile internaţionale. Iar noi avem planuri mari şi serioase pentru România – vrem să ajungem la o echipă de peste 150 de profesionişti până în 2023 şi să explorăm cât mai mult zona de tehnologii folosite.”, a declarat Alina Şandru, General Manager Coherent Solutions România.

La nivel global, Coherent Solutions are o echipă de peste 1500 de angajaţi, experţi în dezvoltarea de produse şi soluţii personalizate, precum aplicaţii web şi mobile, DevOps şi servicii de date şi tehnologii emergente, cum ar fi blockchain şi IoT.