Vlad Deliu, fost director pe zona corporate de vânzări şi sănătate din cadrul NN Asigurări de Viaţă, a plecat din companie

Autor: Mircea Nica 19.05.2021

♦ Vlad Deliu: Motivul a fost pentru că am vrut să mă ocup mai mult de investiţiile pe care le-am făcut. Sunt investitor la Undelucram.ro şi mai am o colaborare cu o firmă pe cybersecurity. Mi-am dorit să merg puţin mai în zona aceasta de antreprenoriat şi nu puteam face asta lucrând într-o corporaţie.

Vlad Deliu, fostul director pe zona corporate de vânzări şi sănătate din cadrul NN Asigurări de Viaţă, a decis să plece din companie pentru a se putea concentra mai mult pe investiţiile pe care le-a făcut, după cum spune el.

„Motivul a fost pentru că am vrut să mă ocup mai mult de investiţiile pe care le-am făcut. Sunt investitor la Undelucram.ro şi mai am o colaborare cu o firmă pe cybersecurity. Mi-am dorit să merg puţin mai mult în zona aceasta de antreprenoriat. Businnessurile au ajuns într-un punct în care au nevoie de mai multă direcţie şi consultanţă şi mi-am zis să mă concentrez mai mult pe această zonă“, a explicat Vlad Deliu pentru ZF.