Familia Timiş, care deţine Casa Timiş şi producătorul de mezeluri Cris-Tim, are în plan construirea unui hotel în următorii cinci ani. „Momentan, suntem în plin proces de extindere a spaţiilor de cazare printr-un proiect unic de tip căsuţe, facilitate de 890 mp Spa şi wellness, clinică de medicină integrativă, parc aferent, lacuri şi zone de agrement“

Autor: Miruna Diaconu 23.05.2021

Familia Timiş, care deţine unitatea de cazare Casa Timiş şi producătorul de mezeluri Cris-Tim, are în plan construirea unui hotel în următorii cinci ani, însă în perioada urmă­toare focusul va cădea pe un proiect de extindere a Casei Timiş, prin care vor fi con­struite mai multe case de va­canţă în locul în care se află şi conacul. Casa Timiş se află pe un domeniu extins din Chiţorani, judeţul Prahova.

„Pentru următorii 3 -5 ani previzionăm construirea unui hotel cu multiple facilităţi, atât de leisure, cât şi de business. Momentan, suntem în plin proces de extindere a spaţiilor de cazare printr-un proiect unic de tip căsuţe, facilitate de 890 mp Spa şi wellness, clinică de medicină integrativă, parc aferent, lacuri şi zone  de agrement“, spune Cristina Timiş, proprietara Casei Timiş.