Paul Cazacu, Uniqa Asigurări: Evoluţia din primele trei luni ne arată că facem paşi importanţi către redresare în zonele afectate de contextul anului trecut

Autor: Mircea Nica 25.05.2021

Uniqa Asigurări şi Uniqa Asigu­rări de Viaţă, companii deţinute de gru­pul austriac Uniqa, au încheiat primul tri­mes­tru (T1) din anul 2021 cu un volum cu­mulat al subscrierilor de 25,2 milioane de euro, în creştere cu 5,7% faţă de pe­ri­oa­da similară a anului trecut, în timp ce profitul net cumulat a scăzut cu 20,8%, până la 1,9 milioane de  euro, potrivit in­for­maţiilor transmise de reprezentanţii Uniqa.

„Avem un start bun în 2021, cu rezultate relevante în direcţiile stra­te­gi­ei de creştere durabilă a ac­tivităţii Uniqa. Evoluţia companiei în primele trei luni ne arată că facem paşi im­por­tanţi către redresare în zonele afectate de contextul anului trecut“, a transmis Paul Cazacu, CEO al Uniqa Asigurări.

Pe zona asigurărilor generale, Uniqa Asigurări a înregistrat un volum al subscrierilor de 9,2 mil. euro, în creştere cu 8% în primele trei luni din 2021 faţă de primele trei luni din 2020.