Cea mai lungă perioadă de închiriere pentru o sucursală ING Bank: de 20 de ani în Opera Center

Autor: Bogdan Alecu 26.05.2021

CA Immo a prelungit contractul de închiriere pentru sucursala ING Bank din Opera Center I, parte a proiectului  de birouri Opera Center, clădirea de birouri amplasată vizavi de Opera Română şi aproape de staţia Eroilor unde se întâlnesc trei magistrale de metrou. Acesta reprezintă cel mai lung contract de închiriere pentru o sucursală ING Bank într-o clădire modernă din România, contractul ajungând în 2021 la 20 de ani.

În clădire mai sunt şi birourile NN, divizia de asigurări a grupului.

Înfiinţată în 1994, ING Bank România este în prezent a patra bancă pe piaţa locală, pe baza activelor deţinute şi are 1,6 milioane de clienţi. ING Bank deţine un model de servicii hibrid în care operaţiunile zilnice sunt îndeplinite de aplicaţiile de internet banking pentru toate tipurile de clienţi, în timp ce produsele sau soluţiile mai complexe sunt gestionate de consultanţi din cadrul reţelei ING Office.

„Opera Center şi-a crescut valoarea, devenind un adevărat punct de reper şi o sub-piaţă de birouri în sine. Un avantaj important îl reprezintă dezvoltarea infrastructurii publice, în special inaugurarea recentă a liniei de metrou M5, care deserveşte peste 150.000 de locuitori. De la universităţi şi opţiuni variate de petrecere a timpului liber, la administraţii publice şi spitale, toate sunt accesibile pe o rază de 3 km”, a declarat Marian Roman, Managing Director, CA Immo Real Estate Management România.

Sucursala ING Bank ocupă o suprafaţă de aproximativ 400 mp la parterul clădirii Opera Center I. Zona de retail a clădirii găzduieşte, de asemenea, o cafenea French Bakery, o farmacie Dr. Max şi un magazin Inmedio.