Ce puteţi citi în noul număr al revistei După Afaceri ce apare pe piaţă astăzi, 28 mai

Autor: Cristina Roşca 28.05.2021

♦  Care sunt noutăţile pe piaţa de lifestyle şi lux? Le descoperiţi începând de vineri în paginile noului număr din După Afaceri Premium.

Ediţia de iunie a revistei de lifestyle şi lux După Afaceri Premium apare astăzi, pe 28 mai, în format fizic alături de Ziarul Financiar, fiind distribuită către abonaţi. Revista poate fi şi achiziţionată din reţeaua de magazine Inmedio din Bucureşti şi din principalele oraşe din ţară (în punctele de vânzare selectate), precum şi din reţeaua Press One din cadrul Aeroportului Henri Coandă din Capitală.

La fel ca şi până acum, numărul acesta abordează teme de design, turism şi gastronomie, adună poveşti despre noutăţile din piaţa de beauty şi despre tendinţele din lumea modei.

Spre exemplu, din această ediţie veţi afla povestea brandului de produse cosmetice şi de îngrijire Mario Bădescu, mai cunoscut pe tărâmul american decât pe cel românesc.

Tot din seria poveştilor, la Crama MaxiMarc din judeţul Arad toate cele trei generaţii mature ale familiei sunt deja implicate în afacere, iar o a patra va fi formată să ducă tradiţia mai departe.

Despre tradiţie vorbeşte şi artistul Dan Coma şi-a închinat întreaga carieră ideii de frumos, un concept necesar în orice moment, dar cu atât mai mult în ultimul an, marcat de pandemia de Covid-19.

Tot un fel de artă, dar altfel se întâmplă şi în lumea electrocasnicelor. După un an care ne-a luat pe toţi prin surprindere, frigiderul a căpătat un nou statut: este o piesă de design şi, nu doar atât, este bespoke.

Mult mai multe interviuri şi poveşti vă aşteaptă în paginile revistei. Lectură plăcută!