Claudiu Stăniloiu, Connections, o companie de IT cu afaceri de 28 mil. lei: Vizăm o creştere de 30% în ceea ce priveşte numărul de angajaţi. Recrutarea este unul din aspectele importante şi în următoarea perioadă.

Autor: Alexandra Cepăreanu 01.06.2021

În noul context, recrutările din IT se fac în principal online: identificarea candidaţilor, interviuri cu HR-ul, interviuri tehnice, dar şi testarea cunoştinţelor tehnice.

Connections Consult, com­panie specializată în automa­tizări, dezvoltare de software şi furnizarea de servicii IT, cu afaceri de puţin peste 5 mil. euro în 2019 (28,1 mil. lei), a ajuns anul trecut la aproximativ 270 de angajaţi, în creştere cu circa 30 de persoane şi are în continuare planuri de recrutare.

„Recrutarea este unul din aspectele importante şi în următoarea perioadă, în condiţiile în care ne dorim o creştere cu aproximativ 30% în ceea ce priveşte numărul de angajaţi, mai ales în zona IT”, a spus pentru ZF Claudiu Stăniloiu, recruitment and brand development manager în cadrul companiei Connections.