Orange Business Services, divizia de soluţii IT&C a Orange: Dezavantajul companiilor mici şi mijlocii este că dispun de resurse reduse IT&C, indiferent că vorbim despre specialişti IT sau despre infrastructura propriu-zisă

Autor: Alina-Elena Vasiliu 31.05.2021

♦ Anul 2020 a demonstrat că nu se mai poate vorbi despre domenii care ar trebui şi domenii care nu ar trebui să acceseze soluţii de securitate.

Securitatea cibernetică a devenit un subiect fierbinte pentru companiile din toate domeniile în 2020, un an în care comunicarea prin intermediul tehnologiei a atins cele mai înalte cote, este consta­ta­rea lui Laurenţiu Popescu, security product manager la Orange Business Ser­vices, divizia de soluţii IT&C a Orange, liderul pieţei locale de telecom.

„Întreaga piaţă a acordat atenţie mai mare securităţii cibernetice, inclusiv IMM-urile. Dezavantajul companiilor mici şi mijlo­cii este, de regulă, faptul că dispun de resurse re­duse ITC, indiferent că vorbim despre specialişti IT sau despre infrastruc­tura propriu-zisă.“

Pentru astfel de cazuri, companiile pot pri­mi serviciile unui consultant atunci când decid să acceseze soluţii de securitate cibernetică.