Ministrul Muncii Raluca Turcan: am decis să îl susţin pe Florin Cîţu în competiţia pentru conducerea PNL

Autor: Dorin Oancea 30.05.2021

Ministrul Muncii Raluca Turcan a traansmis că îl susţine pe Florin Cîţu în competiţia pentru conducerea Partidului Naţional Liberal.

„Sper să fie o competiţie politică fair-play, cu o dezbatere centrată pe proiecte iar, în final, să fim uniţi, toţi membrii PNL, în jurul direcţiei înainte pe care o decidem la Congres”, a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Ministrul spune că niciodată în ultimii 30 de ani , PNL nu a fost într-o poziţie mai bună să schimbe România. „Avem două trimestre de creştere economică, după o criză majoră de sănătate şi economică, pe care încă nu am depăşit-o complet. Avem banii europeni din PNRR şi un cadru de reforme pe care le-am început şi pe care, dacă găsim curaj să le ducem la capăt, am schimba ţara în bine, aşa cum nu a fost vreodată posibil în 30 de ani. Avem parteneriatul cu preşedintele Iohannis şi toată susţinerea de la nivelul Uniunii Europene. Un real exerciţiu democratic intern va da PNL energia si forţa necesare pentru a duce la bun sfârşit reformele aşteptate de români!”, a scris Turcan.

Ludovic Orban şi Florin Cîţu vor candida pentru şefia Partidului Naţional Liberal. Congresul partidului va avea loc pe 25 septembrie.