Ce se mai întâmplă pe piaţa de HR: Diana David preia conducerea SAP România de la Cristian Popescu

Autor: Ioana Nita 01.06.2021

SAP România, subsidiara locală a producătorului german de soluţii software de business, a promovat-o pe poziţia de managing director pe Diana David (foto), care lucrează în cadrul companiei de circa trei ani.Ea preia conducerea SAP România de la 1 iunie de la Cristian Popescu, cel care a administrat operaţiunile locale ale companiei germane timp de patru ani.

Diana David va fi responsabilă de conturarea şi implementarea unei noi strategii locale a companiei, cu accent pe accelerarea migrării în cloud, respectiv susţinerea clienţilor existenţi şi potenţiali în parcursul lor de transformare digitală. Ea s-a alăturat echipei SAP România în urmă cu trei ani, ca key account manager pentru sectorul public, ocupând anterior diverse roluri în cadrul Orange România, unde şi-a început activitatea profesională acum 18 ani. Aceasta are peste 15 ani de experienţă în vânzări, timp în care a gestionat atât conturi private, cât şi publice, specializându-se în sectorul public.

În anii de activitate profesională, Diana David a obţinut o vastă expertiză în dezvoltarea şi gestionarea proiectelor extrem de complexe, abordate pe multiple verticale ale pieţei, dovedind abilităţi avansate în managementul unor echipe diverse. Noul managing director al SAP România a absolvit Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale şi a urmat cursuri de PR şi comunicare timp de doi ani.