Antreprenori locali. Producătorul de mezeluri Mariflor, deţinut de familia Mureşan, şi-a dublat profitul în 2020. Compania a avut în 2020 un număr mediu de 160 de angajaţi

Autor: Laurentiu Cotu 02.06.2021

Producătorul de mezeluri Mariflor Prodcom din Gherla, judeţul Cluj, controlat de familia Mureşan, a ra­por­tat pentru 2020 o cifră de afa­ceri de 40,1 mi­lioane de lei (8,3 mil. euro), în uşoară scădere, de 1% faţă de anul anterior, când compania a avut afaceri totale de peste 40,6 mil. lei (8,6 mil. euro), potrivit calculelor  făcute de ZF pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor. Mariflor Prodcom a realizat anul trecut un profit net de peste 2,5 mil. lei (536.000 de lei), aproape dublu faţă de anul pre­cedent, con­form datelor publice.

Compania Mariflor Prodcom deţine o reţea de 25 de magazine în ju­deţele Cluj şi Bistriţa-Năsăud, cele mai multe unităţi fiind deschise în municipiul Cluj-Napoca, potrivit site-ului companiei. Desfacerea produselor Mariflor Prodcom se face atât prin intermediul magazinelor proprii, cât şi prin unităţile comerciale par­te­nere din Bu­cu­reşti, Bistriţa-Năsăud, Mureş, Sălaj, Mara­mu­reş, Bihor şi Satu Mare, conform da­telor de pe site-ul Mariflor. Com­pania colaborează şi cu lanţurile de magazine Auchan şi Mega Image.