BNR a aprobat numirea Mirelei Virginia Medelean în funcţia de Director General Adjunct Proiecte şi Operaţiuni la BRD

Autor: Roxana Rosu 02.06.2021

BRD - Groupe Societe Generale a anunţat miercuri că BNR a aprobat numirea Mirelei Virginia Medelean în funcţia de Director General Adjunct Proiecte şi Operaţiuni al băncii, pe o perioadă de 4 ani.

Consiliul de Administraţie al BRD a decis în decembrie 2020 numirea ei în poziţia de vicepreşedinte al băncii,  în locul lui Francois Jose Aldeguer, care a renunţat la funcţie din motive perso­nale începând cu 31 ianuarie 2021.

Mirela Medelean are 25 de ani de experienţă în domeniul bancar, dintre care 17 ani în funcţii de conducere. Ea a fost în BRD director adjunct analiza aface­ri­lor la Depar­ta­mentul Proiecte şi Orga­ni­zare, di­rector ad­junct la Depar­ta­mentul Proiec­te şi Orga­ni­zare, director re­ţea sisteme şi procese în De­par­ta­men­tul de adminis­tra­re a reţelei, di­rec­tor ad­junct al Departa­men­tului de Resurse Uma­ne, director în Departamentul de Busi­ness Intelligence (2016 - 2019), director exe­cutiv în Departamentul de resurse umane (2019-2020).

Ea a absolvit Universitatea de Vest din Timişoara, Facultatea de Ştiinţe Economice, şi are un master în ştiinţe economice pe Evaluarea şi diagnosticarea afacerii.

Francois Jose Aldeguer, 60 de ani, are o experienţă profesională de peste 34 de ani dintre care 22 de ani în cadrul grupului francez Société Générale. El a fost director general adjunct la BRD din iulie 2017.