Mihaela Stroia a fost numită la conducerea companiei Uniqa Asigurări de Viaţă

Autor: Mircea Nica 03.06.2021

Mihaela Stroia, cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniul serviciilor financiare, dintre care cinci alături de Uniqa, a preluat conducerea companiei Uniqa Asigurări de Viaţă, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii companiei.

"Preiau această funcţie cu toată responsabilitatea, într-o etapă nouă a evoluţiei UNIQA, marcată atât de transformările de la nivelul companiei, cât şi de provocările contextului actual, în care oamenii sunt tot mai conştienţi de rolul şi relevanţa protecţiei prin asigurare”, a transmis Mihaela Stroia, noul CEO al Uniqa Asigurări de Viaţă.

Anterior, Mihaela Stroia şi-a consolidat experienţa profesională în cadrul unor importante companii ed audit şi consultanţă financiară, precum şi din domeniul asigurărilor şi administrării fondurilor de pensii facultative.

Pe parcusrul activităţii sale în echipa Uniqa, Mihaela Stroia, din rolul de director economic, a coordonat şi implementat proiecte importante pentru optimizarea activităţii în aria financiară, pentru a crea un cadru de stabilitate şi soliditate financiară a companiei, în baza principiilor de management al riscurilor şi standardelor stabilite pentru business.