Marius Juncanariu, CFO al fabricii de hârtie pentru ambalaje DS Smith din Zărneşti, promovat director general

Autor: Roxana Rosu 04.06.2021

Producătorul de ambalaje DS Smith l-a numit pe Marius Juncanariu în funcţia de director general al fabricii de hârtie pentru ambalaje din Zărneşti începând cu luna mai. El preia acest rol de la Alan Young, care îşi va continua activi­ta­tea în cadrul grupului DS Smith la ni­vel european, potrivit unui comu­nicat al companiei.

Marius Juncanariu lucrează în cadrul DS Smith Zărneşti din martie 2018, când s-a angajat în calitate de director financiar. El are o expe­rien­ţă de 15 ani în domenii precum fi­nanţe, contabilitate, con­trol, ra­por­tare şi management. De meserie este economist şi a absolvit Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, fiind licenţiat în Economie şi Adminis­trarea Afacerilor.

DS Smith deţine în România un centru de coordonare a operaţiunilor de reciclare în Bucureşti, două depozite de reciclare în Otopeni şi Cluj-Napoca, o fabrică de hârtie pentru ambalaje, la Zărneşti, două fabrici de ambalaje, la Ghimbav şi la Timişoara şi 3 puncte de lucru, în Piteşti, Timişoara şi Otopeni, judeţul Ilfov, unde lucrează, în total 650 de angajaţi.