A doua etapă de renovare a hotelului Athénée Palace Hilton va începe în luna octombrie: investiţia de 25 mil. euro ar putea depăşi bugetul iniţial. Compania Ana Hotels, care controlează hotelul din centrul Capitalei, a avut anul trecut o scădere de 67% a veniturilor, raportând o cifră de afaceri de doar 55 mil. lei

Autor: Miruna Diaconu 04.06.2021

Prima etapă de renovare a hotelului Athénée Palace Hilton, prin care a fost modernizată aripa nouă cu cele 132 de camere, a fost finalizată, urmând ca lucrările pentru cea de-a doua etapă să înceapă în luna octombrie a acestui an. Bugetul iniţial stabilit pentru această investiţie ar putea fi depăşit în funcţie de cum vor evolua lucrările în cea de-a doua etapă a renovării.

„Noi am făcut un buget de circa 25 mil. euro, dar având în vedere investiţia foarte mare pe care am făcut-o în tehnologie, vom ajunge la circa 30 mil. euro, este o investiţie foarte mare. Au fost între 400 şi 500 de oameni pe şantier în fiecare zi”, a spus George Copos, proprietarul grupului hotelier Ana Hotels, care administrează hotelul din centrul Capitalei, în cadrul unei conferinţe de presă.