Euroins România, al doilea cel mai mare asigurător RCA, vrea mai puţină expunere pe zona asigurărilor auto obligatorii. T1/2021 Euroins a înregistrat peste 60.000 de dosare de daună şi a plătit pentru toate reparaţiile auto şi vătămările corporale peste 400 mil. lei

Autor: Mircea Nica 04.06.2021

Una dintre cele mai mari despăgubiri plătite în 2021 se ridică la peste 3,6 milioane de lei.

Euroins România, parte a gru­pu­lui bulgar Eurohold, al doilea cel mai mare asigurător RCA, a început o reîmprospătare a produselor de asi­gurare, începând cu servicii de asis­ten­ţă rutieră, Casco şi poliţe de sănă­tate, pentru a-şi scădea expu­ne­rea în sectorul RCA, po­trivit infor­ma­ţiilor transmise de re­pre­zentanţii Euroins.

„Suntem trans­parenţi şi aces­te rezultate ara­tă că Euroins Ro­mânia creşte în­tr-un mod să­nă­tos. În ceea ce pri­veşte porto­fo­liul nostru de asi­gu­rări, îl vom diver­si­fica în con­ti­nua­re cu produse noi, uşor de înţe­les, pentru a aduce beneficii clienţilor noştri şi valoare adăugată vieţii lor. Relansăm «Prima mea poliţă», o asi­gu­rare pentru acci­dente, care se con­cen­trează asupra copiilor noştri şi a acciden­telor care apar pe măsură ce cresc“, a transmis Tanja Blatnik, di­rectorul ge­neral al Euroins România.

Compania a înregistrat peste 60.000 de dosare de daună în primul tri­mestru (T1) din 2021 şi a plătit des­păgubiri de peste 400 mil. lei. Una din­tre cele mai mari despăgubiri plă­tite în 2021 se ridică la o valoare de peste 3,6 mil. lei.