Circa 1,6 milioane de acţiuni TTS, adică 34 mil. lei, subscrise în doar o oră vineri dimineaţă. La ora 12:00 se încheie oferta

Autor: Liviu Popescu 04.06.2021

De la 9:00 şi până la ora 10:00 în ultima zi în care se mai poate subscrie în oferta de vânzare de acţiuni a Transport Trade Services (TTS), micii investitori au subscris circa 34 milioane de lei, ceea ce ridică valoarea totală a subscrierilor pentru investiorii de retail la 220 mil. lei.

Astfel, în doar o oră numărul de acţiuni subscrise pe tranşa pro-rată a urcat de la 7,4 milioane de acţiuni de la închiderea de ieri la aproximativ 9 milioane de acţiuni, arată datele agregate de ZF din platformele brokerilor. Preţul de subscriere pentru investitorii de retail este de 21 lei pe acţiune.

Cum tranşa cu alocare garantată, cea de 1,5 milioane de acţiuni, a fost epuizată în doar câteva secunde la startul ofertei pe 24 mai, adică 31,5 mil. lei, la care se adaugă cele circa 9 milioane de acţiuni de pe tranşa pro-rată, rezultă că subscrierile totale sunt de circa 220 mil. lei.

Cu un interval de preţ de ofertă cuprins între 19 lei şi 21 de lei pe acţiune şi cu maximum 15 milioane de acţiuni vândute de acţionari, cel mai mare transportator de mărfuri fluviale din România, compania Transport Trade Services, va derula o ofertă de vânzare la Bucureşti de maximum 315 mil. lei.

 

 

 

 ​