CTP analizează posibilitatea achiziţiei a şase centre logistice de la Zacaria pentru a se extinde la nivel naţional. Tot anul acesta CTP a cumpărat alte patru centre de la Catalyst în Arad, Caransebeş, Timişoara într-o tranzacţie de 23 milioane de euro

Autor: Bogdan Alecu 07.06.2021

CTP, cel mai mare proprietar de centre logistice din România, cu o suprafaţă totală de peste 1,5 milioane mp, analizează achiziţia a şase centre lo­gistice de la Zacaria, dezvol­tator imobiliar parte a grupului internaţional Alf Mizzi & Sons, fondat în Malta. CTP analizează patru centre Zacaria din Sibiu, alături de cele din Craiova şi Oradea, potrivit datelor din piaţa imobiliară. Oficialii CTP nu au oferit niciun comentariu pe această temă.

Tot anul acesta CTP a cumpărat alte patru centre de la Catalyst în Arad, Caransebeş, Timişoara într-o tranzacţie de 23 mil. euro. De asemenea şi Oresa a cumpărat de la Bogdan Piţigoi centrul Solo Park de la Iaşi, intr-o tranzacţie de 15 mil. euro.

Tot în prima jumătate a acestui an Globalworth Industrial şi-a ex­tins portofoliul prin achizi­ţionarea a două proiecte industriale ce însumează suprafaţa de 27.000 de metri pătraţi de la Global Vision. Valoarea tranzacţiilor IPW Arad (Industrial Park West Arad) şi IPW Oradea (Industrial Park West Oradea) se ridică la aproape 18 milioane de euro.