(P) Ştiai că asigurarea de viaţă îţi poate creşte veniturile? Transformă asigurarea într-o investiţie cu acoperire până la vârsta de 101 ani

Autor: Publicitate 08.06.2021

Pandemia de Covid-19 ne determină să reflectăm mai atent asupra nevoii de susţinere şi de securitate în cazul situaţiilor neprevăzute ce pot apărea de-a lungul vieţii. Din acest motiv, este un moment oportun să ne formăm obiceiuri noi de investiţie şi consum pentru a asigura sănătatea financiară personală sau a familiei.

Tu ai acoperire prin asigurare de viaţă cu componentă investiţională? Tot mai multe persoane se gândesc la cum ar putea să îşi sporească veniturile pentru un viitor mai bun, dar sunt preocupate şi de protecţia financiară în cazul unui eveniment neaşteptat.

Pe măsură ce asigurarea vieţii şi a sănătăţii vor reprezenta o preocupare tot mai mare pentru consumatori şi interesele lor vor fi tot mai diverse, companiile de asigurări vor căuta să se diferenţieze prin ofertarea de servicii cu valoare adăugată, produse inovatoare şi beneficii adiacente.

Pentru cei care caută o alternativă viabilă în ceea ce priveşte diversificarea modalităţilor de investiţie a resurselor financiare disponibile, s-a lansat 101 Invest, un produs de asigurare care îmbină caracteristicile unei asigurări de viaţă cu cele ale unei componente investiţionale. Cu alte cuvinte, se adresează persoanelor interesate atât de acoperirea oferită de asigurarea în caz de deces, cât şi de creşterea veniturilor pe termen mediu sau lung.

Asigurarea de viaţă unit-linked 101 Invest, de la SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE, îţi oferă acces la fonduri de investiţii exclusiviste şi flexibilitate în administrarea investiţiei, în funcţie de strategia proprie şi apetitul la risc. Iar cel mai important aspect, poţi transfera oricând doreşti unităţi între fonduri, schimba procentul de investiţie alocat fiecărui fond şi modifica beneficiarul asigurării, fără niciun cost.

Investeşti activ pentru viitorul familiei sau pentru pensionare? Ai un plan stabilit pentru a-ţi îndeplini obiectivele pe termen lung?

Sunt doar câteva dintre intrebările pentru care ar trebui să ai un răspuns pregătit. Iar acesta poate fi 101 Invest, produsul care oferă acoperire, după cum îi spune şi numele, până în momentul în care împlineşti vârsta de 101 ani. Durata minimă a poliţei este de 10 ani, iar asiguratul poate avea vârsta cuprinsă între 1 an şi 65 de ani la momentul începerii contractului. Asta înseamnă că poţi asigura viitorul copilului chiar după primul an de viaţă al acestuia.

101 Invest este administrat în euro şi are teritorialitate nelimitată. În plus, ca beneficiar, dispui şi de flexibilitate în alegerea indexării, fără a mai avea grija inflaţiei. Poţi opta între cinci coeficienţi de indexare pentru a-ţi proteja capitalul de riscul devalorizării: 0%, 3%, 5%, 7% sau 9%, atât la începutul contractului, cât şi la fiecare aniversare contractuală. E bine să ştii şi că poţi alege frecvenţa de plată a primelor – anuală, semestrială, trimestrială sau lunară.

Aria de acoperire a poliţei de asigurare 101 Invest poate fi extinsă prin adăugarea uneia sau mai multor asigurări suplimentare la intrarea în asigurare sau la fiecare aniversare contractuală pentru: deces ca urmare a unui accident, invaliditate permanentă ca urmare a unui accident, suspendare de plată a primelor de asigurare ca urmare a unui accident, spitalizare ca urmare a unui accident, repatriere în caz de deces ca urmare a unui accident etc.

Aşadar, cât de pregătit eşti pentru un eveniment neaşteptat? Achiziţia asigurării 101 Invest o poţi face prin intermediul partenerilor SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE, printr-un proces de ofertare şi încheiere a poliţei 100% digital.