(P) Lansare PwC România CEO Survey 2021. LIVE pe zf.ro, miercuri, 9 iunie, de la ora 17:30

Ziarul Financiar 08.06.2021

Lansarea celei de-a X-a ediţii a sondajului CEO Survey 2021 pentru România, realizat de PwC România, va fi transmis LIVE, miercuri, 9 iunie, pe zf.ro şi pagina de Facebook a Ziarului Financiar, începând cu ora 17:30.

CEO Survey explorează opiniile a 174 de directori generali din România privind perspectivele de creştere a economiei, strategiile de a răspunde la noi ameninţări şi de a transforma modelul de business, precum şi cele mai importante priorităţi pe care liderii de afaceri consideră că ar trebui să le aibă guvernul.

Concluziile raportului vor fi discutate de Nick Kós, CEO PwC Europa Centrală şi de Est, Christina Verchere, CEO OMV Petrom, Sergiu Manea, CEO BCR şi Ionuţ Simion, Country Managing Partner PwC România.

Anul acesta, lansarea raportului CEO Survey coincide cu aniversarea a 30 de activitate a PwC în România. În 2021, PwC România marchează 30 de ani de activitate pe piaţa locală, timp în care a contribuit constant la dezbaterea publică şi la promovarea subiectelor de importante pentru economie.