Pink Post, companie de servicii poştale controlată de Octavian Radu, a încheiat anul trecut cu afaceri de 91 milioane lei, în creştere cu 6%

Autor: Miruna Diaconu 09.06.2021

​Pink Post, companie de servicii poştale controlată de omul de afaceri Octavian Radu, a avut anul trecut afaceri de 91 milioane lei, în creştere cu 6% faţă de anul anterior, potrivit unui comunicat al companiei.

De asemenea, companie de servicii poştale a înregistrat  770 milioane de plicuri livrate în perioada 2010-2020 şi 1 miliard de amteriale publicitare adresate şi neadresate.

„2020 a fost un an plin de provocări şi incertitudine şi pentru mulţi a fost dificil să se menţină pe linia de plutire. Cu atât mai mult contează pentru noi că am rămas pe locul întâi în topul operatorilor privaţi de servicii poştale în ceea ce priveşte numărul de trimiteri, lucru ce ne confirmă că serviciile noastre sunt bine adaptate cerinţelor pieţei şi vin în întâmpinarea nevoilor consumatorilor pe acest segment. Am încheiat anul cu profit şi am continuat să creştem raportat la 2019, şi vrem să păstrăm acest trend şi pentru 2021”, a spus Cristi Petcu, CEO Pink Post.