(P) Oportunitate de investiţie pe litoralul românesc într-un moment în care turismul autohton este redescoperit

Autor: Publicitate 09.06.2021

Hotel Inter Venus, 5*caută investitori cu viziune pentru a continua povestea turismului la Marea Neagră.

Situat în centrul staţiunii Venus, pe malul mării şi cu acces direct spre plajă, este o bijuterie de 5 stele din care se poate vedea marea aproape din fiecare cameră.

Hotelul a fost modernizat şi reclasificat la 5 stele în anul 2013, dispune de 91 de camere şi apartamente elegante şi confortabile. Hotelul oferă serviciile de masă în 2 restaurante: Restaurantul Inter şi Restaurantul Inter Del Mar, cu două saloane de lux, ce continuă linia de arhitectură şi design a hotelului, iar cel de-al doilea se continuă la exterior cu o terasă care oferă o privelişte frumoasă spre mare.

Proprietatea dispune de toate dotările necesare pentru a fi o oportunitate de investiţie la cheie, fiind complet funcţională şi neavând întreruperi în activitate. Hotelul este mai mult decât o simplă locaţie pentru cazare, având deja toate facilităţile pentru a fi principala destinaţie din zonă pentru vacanţe, întâlniri de afaceri sau organizări de evenimente.

Facilităţile care fac din această proprietate o oportunitate excelentă de investiţie includ piscina exterioară alimentată cu apă sărată, plaja privată, un beach bar şi un foişor şi diverse dotări pentru agrement: sky-jet, colac, banana, flyboard.

Proprietatea imobiliară dispune şi de un centru SPA, sală de fitness, sală de masaj şi saună. Pentru copii sunt amenajate două locuri de joacă pe plaja hotelului precum şi un loc de joacă interior, special amenajat cu mobilier pentru copii şi jucării.

Hotelul este situat la mică distanţă de herghelia Mangalia, muzeul şi cetatea Callatis, Geamia Esmahan Sultan, portul turistic Mangalia, muzeul Marinei, plus acces rapid la celelalte staţiuni din sudul litoralului.

Proprietatea include 69 de camere duble, 10 camere family şi 12 apartamente, rampa acces persoane cu deizabilitati, lift, plajă privată cu ponton plutitor, beach bar, centru de conferinţe şi parcare.
 

Cei interesaţi pot obţine date suplimentare la telefon +40 744 548 507, la adresa de e-mail ovidiu.braila@citr.ro sau accesând Hotel INTER Venus - 5 stele (citr.ro).