Cât câştigă angajaţii Mega Image din magazine: venitul minim al unui casier din Bucureşti ajunge la 2.550 de lei net. În Bucureşti, salariul mediu net e de 4.700 de lei, conform INS

Autor: Cristina Roşca 10.06.2021

Venitul minim primit de un vânzător al magazinelor Mega Image din Bucureşti, la şase luni de la angajarea în companie, ajunge la o medie lunară de peste 4.110 lei brut, respectiv 2.550 lei net. Pentru un lucrător comercial, venitul minim este de peste 3.870 lei brut, respectiv 2.410 lei net pentru o lună întreagă lucrată, spun reprezentanţii companiei. Pentru a se realiza media lunară, au fost luate în calcul salariul, tichetele de masă, primele anuale de Paşte şi de Crăciun, precum şi alte tipuri de bonusuri şi sporuri.

Oficialii Mega Image oferă cifrele salariale pentru Bucureşti, nu pentru alte oraşe. În Capitală însă, retailerul olandezo-belgian are cele mai multe magazine, fiind reţeaua care acoperă cel mai bine Bucureştiul. Din datele ZF, salariile pot diferi de la un oraş la altul în funcţie de puterea de cumpărare şi de raportul cerere-ofertă din piaţa muncii. În Bucureşti sunt cele mai mari câştiguri, indiferent de domeniu, fiind şi piaţa cea mai competitivă, cu cel mai mic nivel al şomajului.