Mihaela Marinescu, sales manager al Hilton Heathrow: Aici se investeşte mult în formarea angajaţilor, chiar dacă apoi schimbi compania. E un risc asumat. Mihaela Marinescu, 29 ani, a lucrat în industria ospitalităţii în România timp de trei ani, iar în 2016 a luat decizia de a se angaja în grupul Hilton în Londra

Autor: Miruna Diaconu 11.06.2021

Mihaela Marinescu, 29 ani, este sales manager al hotelului Hilton Heathrow Terminal 4, fiind un hotel din cadrul aeroportului Heatrow din Londra. Ea spune că firma în care lucrează a investit câteva mii de lire pentru dezvoltarea sa profesională, participând la diverse cursuri pe partea de vânzări.

„Hotelul în care lucrează a investit mii de lire pentru a face traininguri şi pentru a mă dezvolta profesional în vânzări. Trainingurile pe care le-am făcut nu sunt orientate doar pentru Hilton, mă pot duce la o altă companie şi să aplic ce am învăţat. Ei ţin foarte mult la acest aspect, chiar dacă a doua zi te poţi angaja la o altă companie, însă îşi asumă acest lucru”, spune Mihaela Mari­nescu.