Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Connections vrea să deruleze un plasament privat de acţiuni, urmat de listarea la BVB. Bogdan Florea, CEO: Avem în plan un mix de dividende şi acţiuni gratuite. Compania lucrează cu TradeVille în procesul de listare

Autor: Tibi Oprea 14.06.2021

Bogdan Florea, fondator şi CEO al Connections Consult, un grup de companii care activează în piaţa de transformare digitală din România, dar cu birouri şi angajaţi şi pe pieţe externe, spune că intenţionează să deruleze un plasament privat de acţiuni, urmat de listarea acestora la Bursa de Valori Bucureşti, pentru extinderea pe pieţe externe şi dezvoltarea segmentelor de business.

„Din perspectiva strategiei pe care o avem pentru anii următori, am decis să deschidem compania către investitori externi şi să realizăm în primă fază o majorare de capital, un plasament privat cu ajutorul brokerului TradeVille. Ulterior, va urma o listare tehnică pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti. Pe scurt, acestea sunt coordonatele procesului de listare. Încercăm să atragem capital pentru dezvoltarea pe pieţe externe, creşterea verticalelor de software development şi hyper automation, atragerea de specialişti de înaltă calificare şi pentru investiţia în produse.”