Grupul Nemo Express a avut în 2020 afaceri în scădere cu 16%, până la 118 mil. lei. „A fost un an atipic, care ne-a forţat la maximum limitele logistice, dar mai ales umane“

Autor: Miruna Diaconu 14.06.2021

♦ Nemo Expres Logistic, cea mai mare companie din grup, a avut anul trecut afaceri de 117,8 milioane lei, în scădere cu 14% faţă de anul anterior.

Nemo Expres Logistic şi Nemo Prod Com Impex, companiile din grupul de cu­rierat Nemo Express, au avut cu­mulat anul trecut afaceri de 118,6 mi­l. lei, în scădere cu 16% faţă de anul anterior, când afacerile la nivelul gru­pului au fost de 142 mil. lei, con­form calculelor făcute de ZF pe baza datelor de la Ministerul de Finanţe.

Cea mai mare companie din gru­pul de curierat este Nemo Expres Logis­tic, care a avut anul trecut afa­ceri de 117,8 mil. lei, în scădere cu 14% faţă de anul anterior, iar profitul net al companiei a fost de 4 mil. lei.

Compania Nemo Expres Logistic, care avea 428 de angajaţi în medie anul trecut, este controlată de antre­pre­norii Dan Dumitru Şerbănescu şi Florian Stănilă, fiind unul din puţinele busi­nessuri din domeniul curieratului care au rămas cu acţionariat românesc.