EY îşi extinde echipa: Verona Cojocaru devine Partener în cadrul departamentului de Audit

Autor: Roxana Rosu 15.06.2021

Verona Cojocaru, specialist cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniul auditului financiar, din care trei ani petrecuţi în cadrul EY, preia, începând cu luna iulie, poziţia de Partener în cadrul departamentului de Audit al companiei.

„Într-o perioadă caracterizată de schimbări profunde, pandemia a accelerat procesul de transformare digitală şi a redefinit modul de operare al companiilor şi relaţiile de muncă în toate domeniile, inclusiv în audit. Tehnologiile implementate în EY în ultimii ani, axate pe analiza şi interpretarea datelor clienţilor, precum şi platformele de lucru ce facilitează conectivitatea echipelor şi a clientilor în mediul virtual securizat, ne-au permis o adaptare rapidă la noile realităţi, putând astfel să răspundem nevoilor clienţilor noştri”, a declarat Verona Cojocaru, într-un comunicat al companiei.

Noul partener coordonează un portofoliu extins de angajamente de audit pentru companii multinaţionale şi numeroase societăţi deţinute de antreprenori români, ce operează în diverse industrii, precum şi alte angajamente de asigurare, inclusiv proiecte privind piaţa de capital.