Compania de programe de educaţie managerială EXEC-EDU a numit-o pe Oana Scarlat în funcţia de CEO

Autor: Ramona Cornea 17.06.2021

EXEC-EDU, o companie de programe şi cursuri de educaţie managerială, a numit-o pe Oana Scarlat în funcţia de CEO. Oana Scarlat preia rolul de CEO de la Lavinia Raşcă, care va continua în calitate de preşedinte al Consiliului de Administraţie al EXEC-EDU. 

„Odată cu schimbarile generate de pandemie, EXEC-EDU a intrat într-o nouă etapă de dezvoltare, axată pe diversificarea portofoliului de cursuri pentru directorii de top“, a declarat noul CEO al EXEC-EDU.  Oana Scarlat s-a alăturat echipei EXEC-EDU în urmă cu 17 ani.  Iniţial a coordonat activitatea de operaţiuni a companiei, iar în ultimii ani a condus departamentul de marketing şi vânzări. Ea are o diplomă de licenţă de la Facultatea de Litere Bucureşti şi a absolvit programe de dezvoltare la EXEC-EDU, Bled School of Management (Slovenia) şi Institutul Kutschera (Austria).

Portofoliul EXEC-EDU cuprinde în prezent aproximativ 70 de programe, structurate pe patru linii principale de activitate: programe de dezvoltare pentru C-level, programe de management, cursuri de specializare în domenii profesionale extrem de actuale, de nişă şi workshopuri de wellbeing.