Antreprenori locali. Casa Noastră, companie deţinută de Ştefan Cherciu din Craiova, vrea să sară de 100 de milioane de euro cifră de afaceri în 2021

Autor: Alina-Elena Vasiliu 17.06.2021

Casa Noastră, producătorul ferestrelor QFort, din judeţul Dolj, vrea să depăşească 100 de milioane de euro cifră de afaceri în 2021.

„Am bugetat o cifră de afaceri de 369,4 milioane de lei, adică 75 de milioane de euro, însă credem că depăşim 100 de milioane de euro, asta şi ca urmare a creşterii materiilor prime“, spune antreprenorul Ştefan Cherciu, care deţine compania.

Casa Noastră are un buget de investiţii de 140,4 milioane de lei pen­tru acest an şi are, printre pro­iec­te, extinderea capacităţii de pro­duc­ţie de tâmplărie din profile de alu­mi­niu prin construirea unei hale de producţie tâmplărie din aluminiu, vop­sitorie, sistem de depozitare a pro­filurilor de aluminiu automatizat în comuna Pieleşti din judeţul Dolj, un proiect care se derulează cu ajutor de stat. Valoarea totală a investiţiei va depăşi 21 mil. euro, iar ajutorul de stat va acoperi jumătate din această sumă. Noua investiţie va duce la crearea a 200 de locuri de muncă.

Casa Noastră a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de 320,4 mi­lioane de lei, plus 7% comparativ cu anul precedent.