Techcelerator, cel mai mare accelerator pentru startup-uri de tehnologie, lansează un program pentru antreprenorii care vor să atragă investitori de tip SEED şi să ridice runde succesive de investiţii de până la 1 milion de euro

Autor: Roxana Rosu 17.06.2021

Techcelerator, cel mai mare accelerator din România pentru startup-uri de tehnologie, lansează un program conceput pentru a pregăti startup-urile să atragă investitori de tip SEED şi să ridice runde succesive de investiţii de până la 1 milion de euro.

Programul se adresează firmelor din România şi Europa de Sud-Est care se pregătesc să ridice o rundă de investiţii de tip SEED în următoarele 1-6 luni.

„Atragerea investitiilor SEED poate fi partea cea mai dificilă a unei dezvoltări internaţionale de succes. În consecinţă, am dezvoltat 1M Investment Readiness Program, împreună cu comunitatea noastră de investitori, pentru a ajuta startup-urile să se pregătească pentru runde superioare de investiţii. Fondatorii vor căpăta o înţelegere complexă a contextului investiţional, îşi vor dezvolta abilităţile de fundraising şi vor înţelege strategiile prin care companiile high-tech performante ajung la evaluari de 100M - 500M euro în doar câţiva ani. Participanţii vor interacţiona direct cu investitori şi cu fondatori de succes, pentru a face schimb de idei şi a învăţa aplicat din experienţa lor”, afirmă Cristian Dascălu, Co-Fondator Techcelerator & Partener Gapminder VC.

Sunt eligibile startup-urile mature, cu tracţiune, care oferă produse tech şi sunt foarte motivate să scaleze la nivel internaţional.  Acestea trebuie să aibă o echipă solidă, parteneriate stabile şi clienţi.

Programul 1M Investment Readiness Program se va desfăşura pe parcursul a 3 bootcamp-uri, în perioada 8-27 iulie.