Familia Damian a investit peste 2 mil. euro într-un parc tematic în Porumbacu de Sus, lângă Sibiu. Construcţia parcului a început în noiembrie 2020, iar suprafaţa pe care se întinde Povestea Calendarului este de 10.000 mp

Autor: Miruna Diaconu 18.06.2021

Anca şi David Damian au investit peste 2 milioane euro într-un parc tematic inspirat din folclorul românesc ce urmează a fi deschis la începutul lunii iulie. Parcul tematic numit Povestea Calendarului se află în Porumbacu de Sus, judeţul Sibiu şi se întinde pe o suprafaţă de 10.000 mp.

„În anul 2007, am achiziţionat un teren în zona turistică Porumbacu de Sus, construindu-ne o cabană. Petrecându-ne foarte mult timp în împrejurimi, am putut observa dezvoltarea treptată a locului şi potenţialul zonei. Totul a pornit de la o joacă, vorbind de aspectele pozitive ale vremurilor cu care ne confruntăm, când omenirea este lovită de pandemia COVID-19, ca şi părinţi, a trebuit să fim tot timpul inventive pentru copiii noştri, Albert, 11 ani, şi Sofia, 6 ani fiind foarte activi“, spun proprietarii parcului tematic.