ZF Live. Ionuţ Negoiţă, dezvoltator imobiliar: Se mai poate construi mult pe bazele fostelor fabrici. Au asigurată şi infrastructură rutieră şi de transport. România are un deficit de peste 1 milion de locuinţe din punct de vedere cantitativ, iar din punct de vedere calitativ, deficitul este mult mai mare

Autor: Iulia Apostoiu 21.06.2021

Ionuţ Negoiţă, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de proiecte rezidenţiale din Capitală şi fostul acţionar majoritar al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, spune că există o nevoie de locuinţe, în special în Bucureşti şi că în următorii 15-20 de ani va exista o cerere substanţială în domeniul imobiliar, însă factori precum creşterea preţului mate­rialelor, suspendarea PUZ-ului pe sectoare sau normele privind eficienţa energetică a clădirilor vor duce la o creştere a preţurilor.

„În România ar fi nevoie de locuinţe accesibile. Dacă venim şi complicăm lucrurile, toate aceste complicaţii generează o creştere de cost care pune în dificultate unii doritori, care nu se mai pot încadra să-şi cumpere o locuinţă“, a spus Ionuţ Negoiţă în cadrul emisiunii de business ZF Live.