Mihaela Iordan, Country Manager Finance, IMMOFINANZ Romania: Am fost afectaţi de pandemie, dar piaţa imobiliară a rămas stabilă în România. Am câştigat foarte mult prin viteza de reacţie, prin faptul că am fost foarte flexibili şi ne-am adaptat rapid la noile măsuri

Autor: Alexandra Matei 23.06.2021

Mihaela Iordan, Country Manager Finance la IMMOFINANZ Romania, un fond de investiţii prezent pe piaţa imobiliară din România de 17 ani, spune că s-au resimţit efectele pandemiei, însă piaţa imobiliară a rămas stabilă. Atuurile IMMOFINANZ Romania în această perioadă critică, după cum spune ea, au fost viteza de reacţie, flexibilitatea şi adaptabilitatea.

„Am fost afectaţi de pandemie, dar piaţa imobiliară a rămas stabilă în România. Am câştigat foarte mult prin viteza de reacţie, prin faptul că am fost foarte flexibili şi ne-am adaptat rapid la noile măsuri. Am învăţat că oamenii fac diferenţa. Am creat relaţii foarte strânse cu partenerii şi clienţii noştri. Am învăţat că putem să optimizăm costurile rapid şi, având această structură şi această comunicare cu toţi partenerii, optimizarea costurilor a fost în timp real. Astfel, am rămas cu o lichiditate foarte bună, privim optimist spre viitor şi observăm efectele relaxării măsurilor în shopping center-urile noastre. Suntem pe un trend ascendent, iar Vivo Cluj este la un nivel mai ridicat decât în 2019, înainte de pandemie. La nivel de birouri observăm un trend ascendent în reîntoarcerea angajaţilor la birouri, chiar dacă companiile optează şi pentru flexibilitate şi folosirea modelului work form home”, a declarat Mihaela Iordan, Country Manager Finance la IMMOFINANZ Romania în cadrul Videoconferinţei ZF Cei mai mari jucători din economie.