Iulian Sorescu, expert în ajutoare de stat, consultant financiar, Noerr: Numărul investitorilor care sunt decişi să realizeze proiecte în perioada următoare a crescut semnificativ

Autor: Ramona Cornea 23.06.2021

Iulian Sorescu, expert în ajutoare de stat, consultant financiar şi de business şi intrapreneur la Noerr, afirmă că numărul investitorilor care sunt decişi să realizeze proiecte în România în perioada următoare a crescut semnificativ.

”Am putea spune că momentul actual în ceea ce priveşte ajutoarele de stat este momentul perfect. În ultimii 13 ani, au fost suişuri şi coborâşuri, dar în momentul de faţă cred că şi schemele de ajutor de stat sunt flexibilizate, şi investitorii sunt dornici să realizeze proiecte. Numărul investitorilor care sunt decişi să realizeze proiecte în perioada următoare a crescut semnificativ, suntem exact ca ursul care a hibernat peste iarnă şi acum a ieşit din bârlog şi îşi doreşte să îşi facă planul pe termen lung. Investitorii caută să îşi facă planurile pe termen lung, foarte mulţi dintre ei sunt cu proiectele la uşă”, a declarat Iulian Sorescu în cadrul videoconferinţei ZF Cei mai mari jucători din economie.

 

Ce a mai declarat Iulian Sorescu: