Cristian Erbaşu dublează efectivul fermei de vaci de lapte din Dâmboviţa: producţia de lactate Nucet urmează să se mărească semnificativ

Autor: Alina-Elena Vasiliu 24.06.2021

♦ În 2020, fabrica de produse lactate a brandului Nucet a produs cu peste 10% mai mult decât în 2019, deşi cererea în piaţă a devenit mult mai mică, din cauza scăderii domeniului HoReCa şi a izolării unei părţi importante a populaţiei.

Cristian Erbaşu, antre­pre­norul cu­nos­cut îndeosebi pentru businessul său din con­struc­ţii, are în plan să facă investiţii pentru a creşte capa­ci­ta­tea de pro­duc­ţie a fa­bricii de lac­tate Nucet, pe care o are în judeţul Dâmboviţa.

„În do­me­niul zootehnic, ferma noastră de vaci de lapte îşi va dubla efectivul, de la 500 la 1.000 de capete. Pentru a atinge acest obiectiv, ferma urmează să fie extinsă, iar capacitatea de producţie a fabricii de produse lactate Erbalact, producătoare a brandului Nucet, care, de asemenea, ne aparţine, urmează să se mărească semnificativ“, spune Cristian Erbaşu.

În 2020, fabrica de produse lactate a brandului Nucet a produs cu peste 10% mai mult decât în 2019, deşi cererea în piaţă a devenit mult mai mică, din cauza scăderii domeniului HoReCa şi a izolării unei părţi importante a populaţiei, după cum spunea antreprenorul la finalul anului trecut.