Platforma pentru asistenţi virtuali Druid a avut venituri mai mari cu 580% şi discută o nouă finanţare

Autor: Adrian Seceleanu 25.06.2021

Start-up-ul Druid, fondat în 2018 de către antreprenorul local Liviu Drăgan, cunoscut pentru businessul TotalSoft, a înregistrat o creştere semnificativă a veniturilor pe fondul cererii de asistenţi virtuali, conform datelor comunuicate de companie.

„Cererea accelerată de asistenţi virtuali inteligenţi a determinat creş­terea semnificativă a veniturilor Druid, cu 580% în ultimul an, în contextul în care serviciile de automatizare conversaţională generează de cinci ori mai multă valoare pentru reţeaua partenerilor de implementare“, potrivit repre­zentanţilor Druid.

Start-up-ul se află în discuţii şi pentru o nouă finanţare, care ar urma să se finalizeze în acest an. “În ianuarie anul curent, Druid a anunţat că a atras o nouă rundă de finanţare de 2,5 milioane de dolari, de la GapMinder Venture, Early Game Ventures şi alţi investitori privaţi. Această finanţare a transformat compania într-unul dintre cele mai bine capitalizate start-up-uri din România, cu investiţii totale în valoare de 5,8 milioane de dolari atrase de la lansarea sa în 2018. O nouă rundă de finanţare este aşteptată până la sfârşitul acestui an.“