Mihai Arghiropol, un antreprenor cu experienţă ca regizor şi om de publicitate, reconverteşte un spaţiu în clădire de birouri în zona Ateneului. Proiectul a fost cumpărat cu două milioane de euro de la o companie americană

Autor: Alina-Elena Vasiliu 25.06.2021

♦ Proiectul a fost cumpărat cu două milioane de euro de la o companie americană, iar pentru reconversie sunt investite alte câteva sute de mii de euro.

Mihai Arghiropol, managing director al companiei Media One, cu experienţă în domeniul publicitar şi al regiei de film, a vândut aproape integral cel mai recent proiect rezidenţial pe care l-a dezvoltat, Dum­brava Roşie, şi are acum în dezvoltare o clădire de birouri, în zona Ateneului din Bucureşti.

„Încercăm să facem o clădire de birouri pe strada Thomas Masarik, numărul 19, am cumpărat un imobil deja existent de la o companie americană, ON Semiconductor. Va fi disponibilă pentru închiriere de la 1 iulie şi ne dorim să avem un singur chiriaş. Suprafaţa este de 2.000 de metri pătraţi, iar chiria este de 11 euro pe metru pătrat“, spune Mihai Arghiropol.