Avocaţii de la Filip & Company au obţinut anularea unei sancţiuni impuse de ANRE pentru Energy Gas, într-o dispută din 2015 cu privire la stocurile minime de gaze pentru iarnă

Autor: Roxana Rosu 29.06.2021

Casa de avocatură Filip & Company a obţinut în instanţă anularea sancţiunii impuse de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei pentru Energy Gas Provider SRL, într-un litigiu privind obligaţia furnizorilor de gaze naturale de constituire a unor stocuri minime de gaze pe durata sezonului rece.

Echipa care a reprezentat furnizorul de gaze naturale în acest litigiu le-a implicat pe Liliana Dranca (senior associate) şi Irina Suătean (associate) din cadrul departamentului de litigii şi arbitraje al Filip & Company.

„Ne bucurăm că decizia Tribunalului Bucureşti este una favorabilă Energy Gas şi îi mulţumim clientului că ne-a acordat încrederea de a-l reprezenta într-un litigiu cu o asemenea miză. Soluţia Tribunalului reflectă pe deplin eforturile depuse de echipa noastră pe o perioadă de aproape 5 ani şi confirmă corectitudinea poziţiei Energy Gas faţă de angajamentele asumate în relaţia cu clienţii şi faţă de normele legale”,  spune Liliana Dranca.