Compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox a recrutat-o pe Raluca Mihaiu, specialist pe segmentul imobiliar şi al construcţiilor, în poziţia de CFO & Operations Manager

Autor: Cristina Bellu 29.06.2021

Cushman & Wakefield Echinox, companie de consultanţă imobiliară, a recrutat-o pe Raluca Mihaiu, specialist cu o experienţă de peste 15 ani în sectorul imobiliar şi al construcţiilor, în poziţia de CFO & Operations Manager, rol din care va coordona activităţile administrativ-operaţionale ale companiei.

Anterior, Raluca Mihaiu a ocupat diverse funcţii în domeniul financiar-operaţional, lucrând de-a lungul timpului în companii precum RFP Development Group, Semmelrock sau La Fântâna.

„Raluca ni se alătură într-o perioadă importantă, iar focusul ei va fi pe optimizarea proceselor financiare şi creşterea rezilienţei operaţionale a companiei”, spune Oana Iliescu, Managing Director, Cushman & Wakefield Echinox.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară de top pe piaţa locală si afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deţinut şi operat independent. Echipa de peste 60 de profesionişti şi colaboratori oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor şi chiriaşilor.