CITR se ocupă, pentru a doua oară, de insolvenţa Diverta: Ne propunem reorganizarea cu etape concentrate, pentru o redresare cât mai rapidă

Autor: Alina-Elena Vasiliu 30.06.2021

♦ Strategia pentru salvarea Diverta va fi bazată pe zonele de business cele mai profitabile, restructurare financiară şi operaţională, evoluţia estimată a pieţei şi lecţiile crizei anterioare.

CITR a fost numit administrator judi­ciar al reţelei de librării Diverta, de­ţinută de Radu Octavian, după ce aceas­ta şi-a cerut insolvenţa. CITR, care s-a ocupat şi de insolvenţa ante­rioa­ră a Diverta, spune că îşi propune o reorganizare rapidă şi adaptată con­textului pentru salvarea brandului.

„În cazul Diverta, CITR îşi pro­pune reorganizarea companiei într-o ma­nieră inedită, cu etape concen­tra­te, pentru o redresare cât mai rapidă. Diverta va avea viitor într-o nouă eco­nomie“, a spus Aurel Podariu, busi­ness development manager al Impetum Group şi senior partner la CITR.

Strategia pentru salvarea Diverta va fi bazată pe zonele de business cele mai profitabile, restructurare finan­ciară şi operaţională, evoluţia esti­mată a pieţei şi lecţiile crizei anterioare.