Horaţiu Ţepeş, acoperişurile Bilka: Pe lângă investiţiile în zona de producţie, alocăm şi anul acesta bani pentru creşterea gradului de digitalizare

Autor: Alina-Elena Vasiliu 02.07.2021

♦ Compania are în derulare construcţia unei fabrici noi de panouri termoizolante, parte a unui plan mai amplu de investiţii, totalizând 25 de milioane de euro.

Producătorul de acoperişuri Bilka Steel din Braşov, deţinut de Horaţiu Ţepeş, va creşte, pe par­cursul acestui an, ca­pa­cita­tea ac­tua­lă de pro­ducţie pen­tru mai multe pro­du­se, în con­textul unei cereri ridicate de acoperişuri metalice.

„Anul acesta, pentru noi, prioritare sunt investiţiile pentru inaugurarea fabricii de panouri termoizolante. Suntem în ultima etapă a proiectului şi planul este să finalizăm anul acesta ca începând de anul viitor să fim pregătiţi pentru pro­ducţie. Pe lângă investiţiile în zona de producţie, continuăm şi anul acesta investiţiile pentru creşterea gra­dului de digitalizare pentru efi­cien­tizarea proceselor“, spune Horaţiu Ţepeş, proprietarul Bilka Steel.