Colliers are un nou CEO pe Europa Centrală şi de Est, după promovarea Monikăi Rajska-Wolińska, Managing Partner al filialei Colliers din Polonia

Autor: Roxana Rosu 02.07.2021

Monika Rajska-Wolińska, Managing Partner al filialei Colliers din Polonia, a fost promovată în funcţia de Chief Executive Officer (CEO) al companiei de consultanţă imobiliară pe Europa Centrală şi de Est (ECE), inclusiv pe Bulgaria, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, România şi Slovacia, începând de la 1 august.

Printre ţintele ei este accelerarea creşterii în regiunea extinsă a Europei Centrale şi de Est, în contextul în care compania investeşte într-o platformă transfrontalieră de pieţe de capital.

„Este un pas important şi un privilegiu să preiau rolul de CEO al Colliers în ECE, să fiu la conducerea afacerii, ghidând oamenii şi clienţii către viitor şi către următoarea noastră etapă de creştere. Soluţiile noastre întreprinzătoare depăşesc aşteptările clienţilor şi aştept cu nerăbdare să consolidăm colaborarea cu toţi liderii şi experţii noştri pentru a accelera succesul clienţilor noştri chiriaşi, proprietari şi investitori”, a declarat Monika Rajska-Wolińska, CEO al Colliers în ECE.